Denne gjengen er klare med sin aller første revy

Med god hjelp fra vennene i Alfheim Rockers, setter Alfheimteateret for første gang opp en revy.
kultur

Til helga skal den glade gjengen fra Alfheim aktivitetshus vise forestillingen «Alfheimteateret presenterer Alfheimrevyen».

– Vi har jobbet med forestillingen siden i fjor høst. Vi har laget alle sangene og sketchene selv, basert på ideer fra alle aktørene, sier Eivind Markussen, som regisserer forestillingen sammen med Jonas Rydningen og Sophie Elise Coupe.

Se Alfheim Rockers første musikkvideo!

Mot i Brøstet

Aktørene lover at de skal få folk til å flire og er slett ikke nervøse og forteller at de har laget egne karakter som de vil presentere i helgen.

– Vi skal få folk til å flire og vi har laget karakterene selv, sier aktørene i det iTromsø tar et gruppebilde av gjengen.

Populær

Alfheimteaterets forestillinger er alltid populære, men dette er altså første gang gjengen setter opp en revy.

– I fjor solgte vi ut alle tre forestillingene og da var det på Rådstua. Nå har vi økt publikumskapasiteten med å ha det på Verkstedet og det blir tre forestillinger i år igjen, sier Markussen.

Han forteller at det blir både cowboyer på scenen og karakterer basert på 90-talls serien «Mot i Brøstet».

Musikal til revy

Markussen sier de også har vært på studietur for å lære seg revy.

– De var og så på «Pingvinrevyen» og der var både jeg og Jonas (Rydningen) med, så vi fant ut vi skulle lage revy siden vi ikke hadde gjort det før. I fjor lagde vi komediemusikal, så i år tar vi det videre med revy. Det er en utrolig artig gjeng som har mange særegenheter de er veldig gode på, så vi har spilt på deres styrker og innspill, sier Markussen.

Og til enhver god revy, må man ha et godt husband.

– Vi har fått med gjengen fra Alfheim Rockers, så det blir et stort samarbeid med både teatret og bandet fra Alfheim aktivitetshus. Det blir ingen god revy, uten et godt band, sier Markussen.

Forestillingen spilles fredag, lørdag og mandag.

– Vi har testet masse og vært publikum for hverandre for å se hva vi flirer mest av. Det har vi funnet fram til, sier regissøren.