Mandag kunne den nordnorske standupforeningen annonsere første del av sitt høstprogram. Dette blir en helaften på Prelaten 24. august med tre komikere; Adam Schjølberg, Vidar Hodnekvam og Trine Lise Olsen.

Sistnevnte er svært fornøyd med å kunne presentere seg selv, og to andre komikere, til høstens program.

– Jeg har hørt at hun ene der er veldig flink, sexy og morsom, spøker Olsen om seg selv i tredjeperson.

Komikere i vinden

TIL TROMSØ: Adam Schølberg er kjent fra "Sofa" på NRK, men vil stå på Prelaten-scenen i august.

Første mann ut, Adam Schølberg, har hun også varme ord om.

– Han er kjent fra «Sofa» på NRK, og er en veldig dyktig og allsidig komiker. Nå kommer han nordover med et rent stand up-show, hvor han mener mang om mye, og mye om noe, forteller leder i Stand Up Nord, Trine Lise Olsen og fortsetter›:

– Vidar Hodnekvam er også en veldig dyktig komiker, som på rekorttid har jobbet seg opp en solid CV. Han ble faktisk nylig nominert til «Årets stand-up-komiker» for sitt soloshow «Oppvekst» og for innsatsen i showet «Bergensbølgen», forteller Olsen, som gleder seg til å teste ut nytt materiale på tromsøpublikumet.

– Jeg kommer selv med et nytt show til høsten, så jeg har noen ting jeg gleder med til å prøve ut på publikum.

Lover latter

PRISBELØNNET: Vidar Hodnekvam ble nominert til "Årets stand-up-komiker" i år.

Olsen lover de oppmøtte en skikkelig latterkule, både på nevnte show og utover høsten.

– Målet vårt er å ha en klubbkveld én gang i måneden, hvor dette blir høstens første. I tillegg kommer vi til å sette opp flere show, med Thomas Leikvolls «For gammel til å dø ung» som det første på programmet, sier en engasjert Olsen.

Nå håper hun bare tromsøpublikumet støtter opp om det lokale komikermiljøet.

– Det blir en kjempehøst på Prelaten, så jeg håper selvfølgelig så mange som mulig tar turen innom for å støtte den lokale komikerklubben, konstaterer Olsen.