Riksteatret kommer til Kulturhuset med «Bukkene Bruse på Badeland» i april neste år. Enorm interesse førte til at forestillingen ble utsolgt etter bare ett døgn. Da svarte teateret med å sette opp en ekstraforestilling – som også ble utsolgt.

Nå legger Riksteatret om reiseruten for å få til ytterligere en ekstraforestilling i Tromsø.

Les også: Verdensstjerne inntar Tromsø

Helt ekstraordinært

Det er Kulturhuset i Tromsø som melder om den elleville etterspørselen i en pressemelding. For å kunne sette opp den ekstra ekstraforestillingen kjører Riksteatret fra Alta om natten.

– Det er sjelden vi gjør dette, men når det er så stor etterspørsel etter billetter i Tromsø, strekker vi oss langt for å møte publikumsinteressen. Det er jo helt ekstraordinært at vi har solgt ut to fulle hus syv måneder i forveien, sier teatersjef Tom Remlov.

Les også: Kjente byfjes stiller ut «kortreist» kunst

Flyr inn sjåfør

Ifølge pressemeldingen er det Tromsø-selskapet Bussring som kjører under Riksteatrets turné. De får flydd en sjåfør fra Tromsø til Alta for å sikre at regler om hviletid overholdes. Selv om bussen må kjøres til Tromsø, tar skuespillerne fly for den ekstra ekstraforestillingen.

– Vi må sikre at vi har uthvilte skuespillere som er klare for å gi alt på ekstraforestillingen i Tromsø, sier Remlov.

Populær barnebok

Forestillingen er basert på den svært populære barneboken med samme navn. Bukkene Bruse er på vei til seters for å gjøre seg fete, men på veien blir de fristet til å dra på badeland i stede.

«Bukkene Bruse på Badeland» vises på Kulturhuset med totalt tre forestillinger i april neste år.