FORVENTNINGSFULL: Hotelldirektør Øyvind Alapnes venter på det store innrykket av folk som vil feste til 90-tallsmusikk. 
            (Foto: Christer Pedersen)

FORVENTNINGSFULL: Hotelldirektør Øyvind Alapnes venter på det store innrykket av folk som vil feste til 90-tallsmusikk. Foto: Christer Pedersen

Utsolgt 90-tallsparty

90-tallet er tydeligvis populært blant folket i Troms og Tromsø. Det store 90-tallspartyet på The Edge ble nemlig utsolgt nesten direkte.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

– Vi la ut 1.500 konsertbilletter til salgs i juni og de ble solgt ut nesten med en gang, forteller hotelldirektør Øyvind Alapnes til iTromsø.

I tillegg er 500 billetter til minglingen etter konserten solgt – så i alt vil det være 2.000 personer inne på hotellet i løpet av kvelden og natten.

LES OGSÅ: Sissel synger endelig jula inn i Tromsø

Hvorfor det er slik pågang er ikke godt å si, mener hotelldirektøren.

– Det er en trend som vi ser over hele landet og Europa. Når det arrangeres slike opplegg med 90-tallsmusikk – da kommer folk, sier Alapnes.

LES OGSÅ: Slik vil hotelldirektøren øke sommerturismen til Tromsø

På fredagens The Edge-fest spilte artistene Dr. Bombay, Drømhus og Daze – for å nevne tre – og ifølge Alapnes har de tydelig appell blant Tromsø-publikummet.

– Det har vi sett fra andre arrangementer at når denne typen musikk blir spilt så blir dansegulvene fulle, sier han.

LES OGSÅ: Kim Steinar (30) vant NNM i poker: – Jeg trodde aldri det skulle ende slik

Det er mange tilreisende som har sett sitt snitt til å komme til Tromsø for å digge 90-tallet. Ifølge Alapnes er hotellet overfullt.

– Vi har fylt alle rommene med folk fra hele fylket som er kommet hit, sier han.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: