Her kan du stemme på det du mener er byens beste bar!

Gründer har i overkant av ti års fartstid i byen. Daglig leder Kevin Jacobsen tok over driften i januar, men har allerede store ambisjoner for utestedet.

– Målet vært er å være best i byen på natteliv. Det er en posisjon jeg mener vi har og som vi akter å holde. Det skal vi gjøre gjennom å satse på gode drinker, gode råvarer, effektivitet samt være trivelig, sier Jacobsen.

Les også: iTromsø kårer byens beste bar

ROMSLIG: Baren er veldig romslig og helt klart kledd for langt flere gjester enn det er denne tirsdagen.

Romslig bar

Når iTromsøs barpatrulje er innom, er det midt i uken og god plass rundt bordene. Baren er veldig romslig og helt klart kledd for langt flere gjester enn det er denne tirsdagen. Siden Gründer har direkte inngang til Scandic Grand Hotel er det flittig brukt av hotellets gjester.

I baren får vi god og kyndig veiledning fra en meget hyggelig bartender, og vi ender opp med en Fjellbekk og en «Lennart». Begge svarte til forventningene.

SOM BRUS: Nesten kvalmende god. Drinken Lennart består av pærekonjakk, vodka og sprite.

Populært blant studenter

Utestedet har plass til rundt 640 gjester totalt, og ifølge Jacobsen blir det fullt stort sett hver eneste helg.

– Hvem er stamgjesten deres?

– Det er vanskelig å si. Vi har mange studenter som er innom hos oss. Vi har stort sett alt fra folk i 20-årene til folk i 40-årene.

Det store plusset til Gründer er uten tvil det brede tilbudet med tre konsepter fordelt over to etasjer. På stedets første etasje er hovedbaren. Seks dager i uken serveres det burgere og diverse retter som alle er skrevet opp på en stor tavle.

Suksess i kjelleren

Roxford og Gründer By Night er lagt til kjelleren, to ulike konsepter som til sammen har vært en stor suksessfaktor i helgene og som gjorde at eierne kunne bokføre et pent årsresultat på over to millioner kroner i 2015.

På Gründer kjøres det faste konsepter. «Sparkling And Still» på fredagene og «vinnkvelder» på torsdagene. På hver av disse dagene og på lørdagene snurrer en egen DJ skivene.

På Tripadvisor har stedet fått 106 anmeldelser, der 23 er «ypperlig», 48 er «svært bra» og 23 har bedømt det til «gjennomsnittlig».

Her kan du stemme på det du mener er byens beste bar