Kreditering: Violet Road/Facebook

Passasjerene aner fred og ingen fare - så får de seg en skikkelig overraskelse

God stemning oppe i himmelen.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Passasjere på Widerøe-flyet til Sandnessjøen lørdagformiddag fikk seg en aldri så liten overraskelse.

SE VIDEOEN OVER!

LES OGSÅ: Et halvt skritt over Atlanteren

Oppvarming

Flyets kaptein hadde latt merke til at guttene i Violet Road var på flyet, og spurte bandet om de kunne tenke seg å ta en låt.

- Vi fikk anledning til å synge oss litt opp før konserten i kveld på Kulturbadet. Så i et lavtflyvende Widerøe-fly i nydelig vær der Nord-Norge strålte mot oss, ble det en sang for crew og passasjerer, skriver bandet på deres Facebook-side.

LES OGSÅ: Violet Road viser talent og evne til å skape fest

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: