- Dette er fantastisk. Ikke bare for oss i TV 2 og produksjonsselskapet Miso, men det er også en gledens dag for norsk drama. Disse seertallene er et bevis på at vi har lykkes. Og det er ekstra gledelig at seertallene så langt faktisk er høyere en sesong én på samme tidspunkt, sier dramasjef Christopher Haug i TV 2 i et presseskriv.

Doblet

Seertallene nærmest dobler seg etter at «Frikjent» er vist på TV første gang.

- Dette er jo en tendens som vi ser på alle de store dramaseriene på TV. Mange ser førstegangsseingen på TV, men nesten like mange ser den i opptak, gjennom reprisen eller via TV 2 Sumo. At seertallene for første episode har økt med nesten 400.000 seere etter at den ble vist på TV er formidabelt, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl.

Amrita med viktig rolle

Foreløpig har totalt 843.000 seere sett den andre episoden, mens 781.000 seere har sett den tredje.

I seriens andre sesong finner vi også tromsøjenta Amrita Acharia i rollen som statsadvokat Amina.

– Jeg var helt hekta på den første sesongen, så det var utrolig spennende å bli valgt ut til rollen som Amina, og det var en ganske nervepirrende auditionprosess før jeg fikk vite det ble meg. Det er veldig greit å komme inn i sesong to fordi verden og stemningen er på en måte satt og man er med å drive handlingen videre, sa Acharia til iTromsø tidligere i høst.