TROMSØ-musiker: Odd Steinar Albrigtsen spiller på Kulturhuset i kveld. Foto: Privat

TROMSØ-musiker: Odd Steinar Albrigtsen spiller på Kulturhuset i kveld. Foto: Privat

Tromsøs jazz-sønn gjør internasjonal hjemkomst på Kulturhuset

Odd Steinar Albrigtsen spiller i kveld konsert på Kulturhuset, med en internasjonal kvartet i ryggen.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Tromsøværingen er både gitarist og komponist. Han også en mastergrad i jazzgitar fra Aaron Copland School of Music i New York, men holder i dag til i Oslo. Han ga tidligere i år ut albumet «Mode» som høstet gode mottakelser, blant annet hos iTromsø. Nå er han hjemme i sin fødeby for å spille for Tromsø Jazzklubb.

Internasjonalt

Albrigtsen gleder seg til konserten i kveld.

– Folk kan forvente moderne New York-jazz, energifull og underholdende musikk og melodiske låter, forteller han.

– Det hadde vært kjempehyggelig om det ble fullsatt sal. Tromsø-folk er godt kjent med jazz, så vi får håpe dette kan bli litt «refreshing», sier han.

Unik mulighet

Albrigtsen har spilt i Tromsø en rekke ganger.

– Noen har kanskje hørt meg før. Musikerne i bandet er veldig dyktige. Alle har tilholdssted i New York. Jeg er beæret over å kunne stille på konsert med dem. Jeg håper folk har muligheten til å få dem med seg.

Les om da Odd Steinar Algbrigtsen møtte Lady Gaga i New York!

Bandet består i tillegg til Albrigtsen av Jesse Simpson fra New York på trommer, Gianni Gagliardi fra Spania på saxofon, og svenske Lars Ekman på bass. Etter konserten i Tromsø fortsetter de turneen og skal spille en rekke konserter i Norge og Spania.

Konserten begynner 21.00, torsdag kveld på Verkstedet på Kulturhuset.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: