(Foto: DANIEL LILLEENG)

Foto: DANIEL LILLEENG

Röyksopp fikk P3-prisen

Tromsø-duoen Röyksopp ble lørdag tildelt P3-prisen.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

– Dette er vanvittig fett for oss, utbrøt Svein Berge fra scenen da det ble klart at de var vinnerne.

Etter mottakelsen, da duoen hadde fått roet seg litt ned, sa de følgende til P3.no:

– Vi setter umåtelig stor pris på dette, det er så enkelt som det. Vi er ikke så flinke til å si de tingene når vi står der på scenen, men nå som vi har fått roet oss litt og tenkt gjennom ting, går det bedre. Det er veldig stor stas.

LES OGSÅ: Sjekk ut Röyksopps nye musikkvideo her

I juryens begrunnelse skrives det at Röyksopp, gjennom konsistente utgivelser og sterke liveopptredener, i en årrekke har vært selve spydspissen for en sjanger som har plassert Norge på det musikalske verdenskartet.

I fjor stakk bergensrapperen Lars Vaular av medp risen.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: