Fredag feiret medisinstudentene ved UiT sin årlige juleball, og tradisjonen tro stod 6. klassen for underholdningen.

SE VIDEOEN ØVERST I SAKEN!

I god stil har de sammen med musikkvideo-skaper Stein Eirik Simonsen skapt en hyllest til medisin- og helsefagbygget (MH-bygget) på Universitetet i form av deres coverversjon av Justin Timberlake-hitten Can't Stop This Feeling.

- Det har blitt en del av tradisjonen at 6. klassen avslutter underholdningsdelen med en musikkvideo, og vi kunne jo ikke være dårligere enn de som har vært før oss, forteller student Børje Andre Cronblad Andersson, som har bidratt med blant annet hovedvokalen og studioarbeidet med låten.

- Sporty gjeng

Foto: Stein Eirik Simonsen

6. klassen består av nærmere 70 studenter, som har holdt på med å skrive teksten, planlegge gjennomføringen, koreografien og på å få med så mange av deres forelesere som mulig siden september.

- Vi startet tidlig slik at vi kunne jobbe med det litt her og der, sånn at det ikke gikk utover studiet. Den største utfordringen var å få med alle sammen i videoen, men det gikk overraskende greit og vi fikk nesten med alle sammen, forteller Andersson og fortsetter:

- Det er en sporty gjeng, kan man nok trygt si. En av foreleserne ble slikket på kneet mens han fikk massasje av en annen student. Så ja, videoen ble godt mottatt på ballet, forteller Andersson.