Nordlysfestivalen presenterer Knut Reiersrud og Iver Kleive i stedet for konserten «Trail of Souls».
            (Foto: Pressefoto)

Nordlysfestivalen presenterer Knut Reiersrud og Iver Kleive i stedet for konserten «Trail of Souls».Foto: Pressefoto

Nordlysfestivalen avlyser konsert

Konserten «Trail of Souls» med Knut Reiersrud, Solveig Slettahjell og In the Country må avlyses.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Det skriver Nordlysfestivalen i en pressemelding tirsdag.

Konserten, som skulle vært på Clarion Hotell The Edge torsdag 2. februar, må avlyses fordi sangeren Solveg Slettahjell har fått lungebetennelse.

Nordlysfestivalen opplyser videre at Knut Reiersrud fortsatt kommer til Nordlysfestivalen. Han tar med seg pianisten og organisten Iver Kleive og spiller konsert på samme sted til samme tid.

– Vi beklager avlysningen av «Trail of Souls», men vi kan love publikum en stemningsfull konsert med to av Norges beste musikere , Knut Reiersrud og Iver Kleive, uttaler Line Fusdahl , direktør i Nordlysfestivalen.

Kjøpte billetter kan benyttes til konserten med Knut Reiersrud & Iver Kleive på Clarion Hotell The Edge. De av publikum som ønsker å få billettene refundert kan henvende seg til Aurora billett, skriver Nordlysfestivalen.

Reiersrud og Kleive har blant annet gitt ut albumet «Blå Koral» i 1991 og har siden gitt ut mange plater og spilt konserter over store deler av verden, ifølge festivalen.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: