– Det er gøy. Det er morsomt når det er så mange mennesker, sier Jenny Hansen.
Venninene Carla Grape og Victoria Figenschau sier seg enige. Ingen av dem har vært på frokostrave tidligere. Det har heller ikke Bård Brynjulfsen og Eirik Velum Vagli Østbye.
– Jeg er positivt overraska. Jeg trodde kanskje det skulle være lite folk, sier Østbye.
Brynjulfsen er enig.
– Ja, det er overraskende mange her, sier han.
Fornøyd med oppmøtet
Daglig leder på Circa, Øivind Sjøvoll, hadde ingen forventninger i forkant, men er godt fornøyd med oppmøtet tidlig en fredags morgen.
– Vi hadde lyst til å samle mest mulig danseglade folk. Det er så mange mennesker her at vi nesten ikke har hatt tid til å se hvordan det har gått. Det er helt suverent, sier han.
Sjøvoll sier de merket en stor etterspørsel fra folk som ønsket å starte dagen med å danse.
Byttet ut øl med juice
DJ Runther spilte musikk, og i baren kunne tørste ravere kjøpe juice og kaffe. Det ble også servert frokost.
– Vi har laget frokostposer og kokt kaffe, sier Sjøvoll.
Kjent konsept
Frokost rave er et populært konsept i flere store byer i Europa og USA.
– Jeg hentet ideen fra Bergen, men konseptet startet i USA. I New York har de frokost rave, frokost disco, frokost reggae og alle mulige varianter, sier Sjøvoll.
LES OGSÅ: Kjendisstylist vil gi Tromsø en makeover (For abonnenter)
Blir fast konsept
Om du ikke fikk danset denne gangen kommer det flere sjanser.
– Vi kommer helt klart til å fortsette med dette, sier Sjøvoll.
Frokost rave vil bli arrangert fire til seks ganger i året.
– Det er en bra måte å starte dagen på. Jeg kommer definitivt til å dra hit igjen, sier Brynjulfsen.