I godt over ett år har Lunheim Standupforening holdt det gående med forskjellige medlemmer som opptrer på forskjellige steder i byen.

Etter en kjapp svipptur innom Trondheim er nå gjengen tilbake med et nytt medlem under vingene.

– Det har lenge vært et sterkt ønske om å få med flere kvinnelige komikere, og vi synes det er utrolig tøft av Victoria Mathiassen å kaste seg ut i dette, sier daglig leder Roy-Arne Johannessen, som til ære for Victoria har farget denne utgaven av reklameplakaten rosa.

Stadig flere medlemmer

Fredag 24. mars står altså de to sammen med Bård Hofstad, Jøran Dehlin Sivertsen, Kristoffer Dahl Konradsen og Richard Bache-Wiig på scenen på Bastard bar. En plass som etter hvert har blitt foreningens faste tilholdssted.

– Etter at vi spilte tidligere denne måneden i Trondheim, har nok mange i Tromsø tenkt «Har Lunheim standupforening gjort som Jørn Hoel og Karl Eirik Schjøtt-Pedersen, som kun stikker nesen hjemom når de skal ha noe?». Svaret på dette er at ingen av våre fans har giddet å stille dette spørsmålet, sier Johannessen.

– Og det gjør de rett i, skyter Johannessen inn. Fordi selvsagt elsker Nord-Norge, vi elsker Tromsø og vi elsker å skate og tagge på Lunheim med capen bak fram i altfor store hettegensere.