Fornyet beskytterskapet: Kronprins Haakon fornyet sitt beskytterskap for Nordlysfestivalen og inviterte Line Fusdal og Andreas Willumsen til Slottet.
            (Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff)

Fornyet beskytterskapet: Kronprins Haakon fornyet sitt beskytterskap for Nordlysfestivalen og inviterte Line Fusdal og Andreas Willumsen til Slottet.Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff

Nordlysfestivalen besøkte slottet

Torsdag var Line Fusdahl og Andreas Willumsen fra Nordlysfestivalen i audiens på slottet med Kronprinsen.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

– Han var veldig hyggelig og interessert i det som skjer her i Tromsø, sier Line Fusdal, direktør for Nordlysfestivalen.

Nordlysfestivalens beskytter

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon er Nordlysfestivalen sin høye beskytter.

– Beskytterskapet gikk ut i fjor, men vi ønsket å forlenge det. Det ville også Kronprinsen og inviterte oss til Slottet, sier Andreas Willumsen, nestleder i Nordlysfestivalens styre.


Kulturlivet i Tromsø

Under audiensen snakket Fusdahl og Willumsen med Kronprinsen om Nordlysfestivalen og hvordan man kan koble det som skjer i kulturlivet med reiselivet.

– Vi snakket om programmet som har vært og hva vi tenker videre for Nordlysfestivalen, sier Fusdahl.

– Vi snakket også om Tromsøs rolle som et veldig populært reisemål på vinteren. Han hadde god kjennskap til aktivitetene som skjer i byen, sier Willumsen.

Willumsen og Fusdahl er fornøyd med møtet.

– Vi hadde en god samtale, sier Fusdal.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: