I morgen er det duket for barnas superlørdag

Familieaktiviteter og levende musikk står på programmet når Kulturhuset åpner dørene i dag.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Det blir levende musikk og familieaktiviteter på Kulturhuset lørdag.

Kulturskolen flytter også sin lørdagskonsert til Kulturhuset hvor flinke barn får fremføre musikk. Juniororkesteret vil også ha en opptreden hvor de spiller både Hallelujah-koret og Pink Panther.

Dansere fra Kulturskolen vil også vise fram hva de forbereder fram mot sin eksamen. I tillegg vil det bli kaffe, boller og utprøving av lydanlegg og omvisning bak scenene. Familier vil også kunne prøve strykeinstrumenter.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: