FØRSTE SCENE: John Sigurd Kristensen som flyttemannen Tarek, Guri Johnson som Ebba og Kristian Fr. Figenschow som flyttebyråeieren Frank i første scene fra «Twigs – Hele hælvetes slekta». Foto: Ronald Johansen
            (Foto: Ronald Johansen / iTromsø)

FØRSTE SCENE: John Sigurd Kristensen som flyttemannen Tarek, Guri Johnson som Ebba og Kristian Fr. Figenschow som flyttebyråeieren Frank i første scene fra «Twigs – Hele hælvetes slekta». Foto: Ronald JohansenFoto: Ronald Johansen / iTromsø

Setter opp åtte ekstra forestillinger

Komedien «Twigs – Hele hælvetes slekta» skal settes opp igjen i januar 2018.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Forestillingen med Guri Johnson, Kristian Fingenschow og John Sigurd Kristensen fikk terningkast 5 av iTromsøs anmelder, og Hålogaland Teater melder at allerede før premieren 4. mai var drøyt 70 prosent av billettene solgt.

Nå har teateret besluttet å sette opp åtte nye forestillingen av komedien på Scene Øst mellom 11.januar-20. januar 2018, og billettsalget starter allerede i morgen.

Stykket er skrevet at Georg Furth og er bearbeidet til nordnorsk av Ragnar Olsen.

Vår anmelder skrev blant annet:

«Vi har før fått oppleve Ragnar Olsen gjøre sine tryllerier med tekster han har fått overta, og ordkunstneren gjør det igjen»

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: