Skuespiller Gørild Mauseths forestilling«Prinsæssa fra Fine Marka» skulle være en av Kulturhuset storsatsninger i høst, men er nå avlyst. Her er hun avbildet  sammen med Kulturhus-sjef Erik Smith-Meyer under lanseringen av forestillingen i 2016.
            (Foto: Tom Benjaminsen)

Skuespiller Gørild Mauseths forestilling«Prinsæssa fra Fine Marka» skulle være en av Kulturhuset storsatsninger i høst, men er nå avlyst. Her er hun avbildet sammen med Kulturhus-sjef Erik Smith-Meyer under lanseringen av forestillingen i 2016.Foto: Tom Benjaminsen

Kulturhuset utsetter storsatsing

I fjor annonserte de forestillingen med brask og bram. Nå er den utsatt på ubestemt tid.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Etter stor suksess med eksklusive soloforestillinger fra Finn Arve Sørbøe, Ingrid "Mossa" Eilertsen og Bjørn Sundquist, annonserte Kulturhuset i fjor høst at deres neste satsing skulle være en forestilling med og av skuespiller Gørild Mauseth.

Tre forestillinger av «Prinsæssa fra Fine Marka» var satt opp på Kulturhuset i slutten av november i år, og er nå utsatt.

- Kulturhuset må utsette forestillingene med Gørild Mauseth. På grunn av flere omstendigheter må vi dette. Kjøpte billetter refunderes. Kulturhuset vil prøve å få satt den opp i fremtiden, skriver de på sin hjemmeside.

iTromsø har ikke lykkes å få en kommentar fra verken Mauseth eller Kulturhus-sjef Erik Smith-Meyer.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: