1 / 1

Verdenskjent stand up-komiker til Tromsø

Selveste Jimmy Carr skal opptre på Kulturhuset 13. april 2018.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

- Kulturhuset er stolt av å kunne presentere det ypperste av det ypperste av britisk stand up, skriver kulturhussjef, Erik Smith-Meyer, i en e-post til iTromsø.

Carr entrer hovedscenen på Kulturhuset 13. april 2018.

- Jimmy har med seg et utvalg av sine aller beste vitser sammen med helt nytt materiale, opplyser Smith-Meyer.

Jimmy Carr har vært på stand up-scenen i et tiår, og er også en kjent TV-personlighet som blant annet programleder for «8 Out of 10 Cats» og «The Big Fat Quiz of the Year». Han har også ved flere anledninger vært gjest på det populære TV-programmet «QI».

- Mannen har viet sitt liv til å lage perfekte vitser og etterlatt seg et hav av latter. Hans nye show destillerer alt vi elsker å le av og bli sjokkert over til en utrolig enestående kveld med underholdning. Dette er det aller beste av Jimmy Carr, skriver Smith-Meyer.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: