FRITTALENDE DUO: Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik er ifølge sistnevnte de to mest frittalende komikerne i Norge.

FRITTALENDE DUO: Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik er ifølge sistnevnte de to mest frittalende komikerne i Norge.

Nå kommer «Norges morsomste» til Tromsø med nytt show

Kvinnene bak Norges mest populære podkast returnerer til Tromsø i mars.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Komikerne Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne har hatt kjempesuksess med podkasten «Tusvik & Tønne», og solgte ut Driv forrige gang de gjestet Tromsø i 2015. Samme år ble de kåret til «årets morsomste» under Komiprisen.

17. mars returnerer de til Tromsø og denne gangen med deres nye show «Tusvik og Tønne på Oppdragelsesreise» på Kulturhuset.

Brukbare anmeldelser

VG trillet terningkast 4 under premieren på Latter i september, og skrev blant annet følgende om showet:

«I løpet av en knapp time-halvannen får publikum servert et bredspektret utvalg av duoens repertoar, gjennom stand-up, sangnumre, parodier og mer alvorspregede innslag. Show-faktoren er høy, det er nærmest umulig å kjede seg, og humoren svinger fra treffende og absurd, til litt mindre presis og gjennomarbeidet.»

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: