ARKTISK STOLTHET: Stein Fredriksen (nærmest), Ole-Gunnar Solheim, Elisabeth Waage Murillo, Lina Killingdalen, Jenny Svensson, Stig Lægdene, Ole Christian Øen, Hans-Peter Johnse og Mia Eriksen hilser velkommen til årets Tromsø Arctic Pride.
            (Foto: Ronald Johansen / iTromsø)

ARKTISK STOLTHET: Stein Fredriksen (nærmest), Ole-Gunnar Solheim, Elisabeth Waage Murillo, Lina Killingdalen, Jenny Svensson, Stig Lægdene, Ole Christian Øen, Hans-Peter Johnse og Mia Eriksen hilser velkommen til årets Tromsø Arctic Pride.Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Starter festivaluka med konsert og skeiv film

Arctic Pride 2017

Hele inneværende uke skal mangfoldet feires under Arctic Pride i Tromsø.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Klokken 13.00 i dag er det offisiell åpning av Arctic Pride i rådhuset, der Lisa Skoglund spiller minikonsert, opplyser festivalsjef Stein Sebastian Fredriksen i en pressemelding.

I kveld er det også førpremiere på den britiske filmen «God's Own Country», som av mange er blitt omtalt som den britiske versjonen av «Brokeback Mountain». I tilliegg blir det skeiv quiz for de kunnskapshungrige, på Hålogaland Teater, mens Bastard bar sitt nye konsept «Skråmandag» arrangeres for første gang.

Tirsdag blir det samtale med skaperen av en de mest omtalte TV-seriene i høst, «Jævla homo».  Gisle Agledahl skal, sammen med 19 år gamle Håkon Sandmo Karlsen fra Kvaløysletta, fortelle om TV-serien og om det å komme ut av det berømmelige skapet. I serien kommer Håkon ut på direkten for sine foreldre. Tirsdag kveld vises også den mye omtale thrilleren «Bound».

Lugar 34 er offisiell Pride-cafe fra 16.00 til 18.00 begge dager.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: