Olsenbanden var tema for årets revy, som leverte med flere gode og gjennomtenkte sketsjer.

SE BILDESERIE FRA ÅRETS REVY HER!

Elevene ved Tromsdalen har gjort en god jobb med å sette sammen en revy med gjenkjennelige temaer. For eksempel den evige kampen mellom rød og brun julebrus, i revyen portrettert som to slåssende brusflasker.

Et annet tema var innbruddet hos Urmaker Jørgensen, for anledningen utført av Olsenbanden.

Den nordnorske massasjen

Et av høydepunktene i revyen var noe av det mest absurde undertegnede har vært vitne til i 2017.

Kais nordnorske «Kai-massasje», fullendt med olje, omega 3, og skismurning, har overtatt for et av byens nå nedlagte thaimassasjestudio. Når en forfjamset kunde opplever at hans faste massjested i byen er erstattet med kaimassasje, uten den «happy endingen» han var på jakt etter, skapte det latterbrøl fra salen.

Her dras det inn et hav av karakterer som ikke egentlig har noe med verken massasje eller Nord-Norge å gjøre, men det fungerer ypperlig.

Satire

KrFs valgresultat blir også harselert med, og vi får se Knut Arild Hareide i ny rolle som hardrocker i et forsøk på å fri til nye velgere. Her kunne partiets lokale leder, Helga Marie Bjerke, med fordel blitt brukt til mer enn kun bak keyboardet, men to engasjerte tamburinspillende nonner løftet sketsjen. Denne delen av revyen kan med fordel være avslutningsnummeret. Amen!

Manglende rød tråd

Dessverre mangler den røde tråden, og temaet «Olsenbanden» blir lite synlig utenom i dekorasjonen og har liten tid på scenen. Dette var heller ikke blant de beste innslagene, på tross av imponerende god innsats fra både Egon, Kjell, Benny og Dynamitt-Harry. Tromteateret kunne også med fordel spart seg vitsingen om Trine Skei Grandes vekt. Dette ble et billig poeng i en sketch som varte i under ett minutt.

Tromteateret 2017 bød på mye god humor, og hysteriske prestasjoner fra skuespillere og husbandet. Og selv om det var liten sammenheng mellom sketsjene var mange av dem såpass gode at det kan jeg leve godt med.

HER ER VÅRE ANDRE REVYANMELDELSER FRA I HØST: