Årets revy er preget av langt færre aktører enn i fjor, men har likevel et veldig variert program.

Det lover revysjef Fredrik Warvik.

– Revyen skal appellere til mange ulike målgrupper, og inneholder flere selvskrevne tekster.  Publikum glede seg til en variasjon av politiske, absurde og humoristiske stykker,  sier Warvik.

Da iTromsø besøkte en av de siste øvingene før premieren på lørdag var det god stemning på scenen på Driv. Aktørene synes selv at de har gjort en god jobb med å skrive egne stykker, og gleder seg til å underholde publikum.

– Vi har jobbet veldig godt alle sammen, og håper at revyen blir en suksess, sier Henrik Spantell Valdermo, som er en av skuespillerne i revyen.

– Vi er bare 8 aktører i år, men dette ble ikke et hinder for et spennende og variert program, tilføyer Håvard Sæbø som også vil stå på scenen på lørdag.

Les også: Her er fjorårets revy-anmeldelse

Vil ta ting på sparket

Årets studentrevy tar ikke utgangspunkt i et spesifikt tema, og skal ifølge skuespillerne være preget av at ting «skjer på sparket». Dette førte til at selve tittelen på revyen ble «Faller på plass».

– Dette er en mer generell revy. Den er ikke begrenset til et publikum av studenter, sier Warvik, før skuespiller Klara Marie Borud legger til:

– Årets revy blir gøy nettopp fordi vi kommer til å ta ting litt på sparket.

Bandet skal løfte forestillingen

Aktørene sier de ønsker å spre optimisme og godt humør i salen, men  at publikum også kan glede seg til god musikk.

På scenen vil det nemlig også være et band bestående av profesjonelle musikere. Ifølge Warvik skal de sørge for å løfte forestillingen til topp.

– Bare bandet er grunn nok til at man kan glede seg til denne revyen.

Noen av bandets medlemmer deltok også i fjorårets revy, der blant annet iTromsø anmelder betegnet det som et «vidunderlig band».