Lørdag spilte han sin siste forestilling i HTs komedie ”Tromsø re:visited”. Nå bærer det til Afrika for Per Kristian Fox Trollvik og gutta i F.A.C.E. for å spille inn musikkvideo.

Verdifull erfaring

Mange trodde kanskje at bandprosjektet var dødt etter plateslippen i 2010, men ifølge Fox Trollvik har det bare vært en altfor lang pause.

– Det har bare vært altfor mange prosjekter for min del. Men nå har jeg sluttet i 22 og tar med meg bransjeerfaringen derfra og inn i F.A.C.E. I 22 turnerte vi jo rundt om i verden og det kan bli verdifullt å ta med seg videre, sier vokalisten som spiller sammen med Øivind Sjøvoll og Paulo Velasquez.

Trioen opptrådte for første gang på lenge under premièrefesten til filmen ”Glassdukkene” og etter det har det blitt flere og flere spillejobber i Tromsø.

Musikkvideo i Namibia

Og med 150.000,- i støtte hos NN+, skal nå gutta til Afrika for å spille inn musikkvideo.

– Pengene skal vi bruke til promo og musikkvideo. I slutten av oktober skal vi til Namibia for å spille inn med filmskaper Eilif Bremer Landsem. Landskapet der nede er utrolig dramatisk med den røde ørkenen og inntørka busker. Vi skal ha to lokale boksere som skal slåss i en gammel bygning. Det blir kjempespennende og vi gleder oss veldig.

Hjelp av Margareth

Men før musikkvideoslipp vil man nok høre en annen låt fra tromsømusikerne. Sammen med Margareth Berger skal F.A.C.E. slippe låten ”Diamonds”, som ifølge Fox Trollvik skal være en rask poplåt.

– Det skal være førstesingelen og kommer ut før videoen i Namibia. Etter planen kommer den en gang i vår. Å ha Margareth på laget hjelper helt klart på å få oppmerksomhet. Vi har skrevet noen låter sammen og noen har hun bare spilt stemmen sin inn på, sier Fox Trollvik som forteller at et album vil være realistisk fram mot sommeren.

– Sen vår eller tidlig høst om alt går etter planen. Vi har skrevet utrolig mange låter som vi har jobbet veldig godt og nøye med for å få det best mulig.

– FA. C. E. er hjertebarnet mitt og det er utrolig artig å satse alt på det. Jeg skal fortsette å jobbe for HT, men nå er det et maskineri og en plan rundt F.A.C.E., sier Fox Trollvik.

STJERNEHJELP: Gutta i F.A.C.E. får hjelp av Margareth Berger, som er kjent fra blant annet Idol og Eurovision Song Contest.