Ingvar Olsen fra Kvaløya har klart å sjarmere flere av idol-seerne med hans mørke røst. Under fredagens idol-sending var det duket for kjærlighetslåter og Olsen valgte «You Got It» av Roy Orbison.

- Jeg sang ikke til noen spesielle. Det var heller en kjærlighetserklæring til alle Idol-seerne, sier Olsen til iTromsø.

50 meldinger daglig

Olsen sjarmerte dommerne allerede under første audition i Tromsø og siden den gang har komplimentene strømmet inn. Også på privaten har Olsen fått mye oppmerksomhet fra damene.

- Hvis jeg skal ta et gjennomsnitt, så får jeg omtrent 50 meldinger på Facebook daglig. Det de skriver er gjerne at de vil gifte seg med meg, sier Olsen og ler.

Han forteller videre at han dessverre ikke får lest igjennom alle meldingene han får på innboksen.

- Jeg prøver å svare alle, men det er ikke alltid tiden strekker til, sier han.

Det er spesielt etter fredags kveld at meldingsboksen er fult av meldinger.

- Det kommer mest inn rett etter Idol-sendingen på fredager. Det er veldig koselig å få slike meldinger, sier han.

- Opplevelse for livet

Selv syns han Idol-sirkuset er artig, men også stressende.

- Det er mye som skjer hele tiden. Det er selvfølgelig litt stress av og til, men det er virkelig en opplevelse for livet.

Under fredagens idolsending røpte Olsen omstendighetene rundt hans første kyss. Denne hendelsen var kanskje litt utenom det vanlige.

- Jeg gikk i 3. klasse og hadde to jenter på besøk hjemme hos meg. Hun ene foreslo at vi skulle kysse og da kysset jeg henne. Hun andre ville også kysse, så da måtte jeg gjenta det med henne. Jeg kan ikke holde noen utenfor, sier han og ler.

Ønsker å leve av musikken

Planene etter Idol har han ikke klare, men han har et mål i sikte.

- Det å synge er noe jeg ønsker å leve av. Jeg må se hvordan det går videre i Idol før jeg legger planer fremover, sier han.