Dagbladet har i en kåring valgt ut de 20 beste norske albumene som har blitt gitt ut i år. På første plass ligger Highasakite med albumet "Silent Treatment". På 12. plass ligger Violet Road med albumet "Back To The Roadshow".

Dagbladet skriver:

- Violet Road dro til Ocean Sound på Giske og kom tilbake med et album som bidro til å befeste posisjonen deres som et av Norges mest folkekjære, rootsy, rockeband.

Da albumet ble sluppet, ga Dagbladet albumet terningkast fem. Det gjorde også VG.

Kjetil Holmstad-Solberg, vokalist i Violet Road forteller at det har vært et stort år for bandet, og at å bli lagt merke til på denne måten er stas.

- Dette har vært det villeste året vårt. Først en festivalsommer uten like, der vi spilte for mellom 70.000 og 80.000 mennesker, og så høstturneen, der vi virkelig har merket at det har skjedd noe. Det har stort sett vært utsolgt over alt, forteller Holmstad-Solberg.

Lørdag hadde bandet sin siste spillejobb for i år.

- Vi ble invitert til Oslo Spektrum for å spille noen låter sammen med Bjørn Eidsvåg under hans konsert. Det var en fantastisk opplevelse å spille foran et fullsatt Spektrum, sier vokalisten.

Nå tar bandet ferie, før de starter opp igjen i januar. Og da har de spennende planer.

- Vi har masse planer for neste år. Vi skal i studio igjen i mars for å jobbe på vårt neste album. Jeg regner med at albumet kommer i starten av 2016, men noen låter slippes kanskje neste høst, sier Kjetil Holmstad-Solberg.