23. februar ønskes alle som mener å ha et talent til audition for «Norske Talenter». Programmet lages av tv-produksjonsselskapet FremantleMedia Norge og castingansvarlig Mia Jacobsen gleder seg til å se hva tromsøværingene har å by på.

– Vi ønsker å møte talenter av alle slag og vet det er mange talenter i Tromsø. Kan du sløye fisk på rekordtid, eller er du god til å klippe sauer ønsker vi å møte akkurat deg, forteller hun.

Vil vise bredden

Etter audition i Tromsø skal produksjonen innom Bodø før resten av landet står for tur.

– Vi håper å få med mange deltakere fra Nord-Norge i år. Målet er å vise bredden av talenter vi har i landet. Det kan være fiolinister, trubadurer, en som er bedre enn de fleste på fotballtriksing, eller kanskje en som spiller på sag, danser eller hva vet vi? Vi er bare på jakt etter Norges beste talenter uansett kategori. Vi vil finne de lokale ildsjelene, forteller Jacobsen.

Dommere

Det er de syv personene som har ansvaret for castingen som i første runde skal overbevises. Deretter er det et dommerpanel som skal bedømme de håpefulle deltakerne. I fjor var Lisa Tønne, Mia Gundersen, Omer Bhatti og Bjarte Hjelmeland dommere. Hvem som er dommere i år har ikke TV2 offentliggjort.

– Det vi ser etter i første omgang er rett og slett talentfulle mennesker. Oppfordringen er: Har du et talent, så vil vi se det, forteller Jacobsen.

Deltakerne må melde seg på via TV2s hjemmesider.