– Det er stort at Linnéa Myhre kommer hit. Hun har vært kjempeaktuell med «Skal vi danse» og hun er Sondre Lerches nye kjæreste. Jeg tror folk lar seg fascinere av henne og måten hun skriver på, sier PR-ansvarlig Sandra Olsen om bokbadet som finner sted hos Akademika på UiT 24. februar.

Myhre skal fortelle om sin nye selvbiografiske roman «Kjære» i en intervjusamtale hvor alle kan komme og høre på.

– Jeg tror det vil fylles helt opp i bokhandelen i kjelleren når hun kommer. Det virker som hun trekker mye folk, sier leder Ida Morgenstierne.

Eksperimenter med futt i

StudentUKA arrangerer også quiz, pokerturnering, ølkurs, utedag med fjellgruppa, temafester på Driv og volleyballturnering på Kraft, opplyser PR-ansvarlig Sandra Olsen.

– Andreas Wahl kommer for å vise eksperimenter. Det blir et litt annerledes foredrag med mye futt i, noe vi tror vil falle i smak, sier Morgenstierne og legger til:

– Vi har prøvd å få til et bredt spekter med både fest og moro, men også andre ting som interesserer. Vi arrangerer blant annet flere uteaktiviteter, som for eksempel skredkurs med både en teoretisk og praktisk del med Røde Kors og skikveld i alpinsenteret.

Revyen i rute

Morgenstierne kan også forteller at det jobbes for fullt med StudentUKAs revy.

– Den tror vi kommer til å slå godt an. Den tar utgangspunktet i filmen Les Miserable og er kalt «Den miserable».

Revyen ser humoristisk på studentenes hverdag og vil ifølge lederen av treffe godt blant studentene.

Billettsalget

StudentUKA har hatt som mål å favne publikum i alle aldre gjennom valget av artister som opptrer under kulturfestivalen.

Ifølge Sandra Olsen går billettsalget til flere av konsertene hurtig for seg.

– Billettene til blant annet Jaa9 & OnklP, Todd Terje og Jarle Bernhoft selger godt, men ingenting er utsolgt ennå, fastslår Olsen.