Fredag slapp tromsøbandet Cazadores musikkvideo til låten "Daydreamer". Regissør Carl Christian Lein Størmer forteller at ideen for videoen var enkel.

- Jeg hørte rykter gjennom voksne slektninger om at det fantes et miljø med seniordansere i byen, og jeg syntes det hørtes kult ut. Da tok jeg kontakt og spurte om de ville være med på en musikkvideo - og det ville de, sier Lein Størmer.

- Ekte

Helt uregissert og ekte, er ord han bruker for å beskrive videoen.

- Det er ekte vare, og noe folk reagerer på. Folk har blitt rørt av å se den - det er noe fint med den, sier han.

Musikkvideoen viser altså, gjennom et kamera som flyter gjennom rommet, hvordan en slik kveld er for seniordanserne i byen - med Cazadores musikk spillende.

- Da vi satte på bandets musikk ble det liv, forteller regissøren.

Han forteller at danserne stilte spørsmål om hvorfor de ville ha dem med, ettersom den musikken de spilte var så annerledes.

- Da svarte jeg at dette var en parallel sak for meg. På min alder er vi på rockekonserter og klubber - men felles er at det skjer på en arena der man møtes for å høre på musikk, sier Lein Størmer.

- Passer til låten

Vokalist Mats Devik i Cazadores mener videoen står fint til låten.

- Videoen gir låten enda en dimensjon, og jeg synes låten "Daydreamer" er relevant i forhold til hva danserne som møtes en gang i uken gjør, sier Devik.

- Jeg synes det var fint å lage en video som tar det helt ned til det nære. Det er ingen spesialeffekter eller "hokus pokus" - bare fine, ekte øyeblikk, sier han.

Nå jobber bandet fram mot plateslippet sitt til høsten, så er det et band man vil høre mer fra dette året er det Cazadores.

Regissør Carl Christian Lein Størmer. Foto: Kent-Einar Myreng