Tomasjord-jenta Stine Andreassen i bandet The Northern Belle fikk fremføre to låter under TV2s God Morgen Norge tirsdag.

22. mai slapp bandet debutplaten og en bedre arena å vise det fram på enn God Morgen Norge kunne kanskje ikke bandet bedt om.

– Det var utrolig gøy! Det er 350.000 seere som ser på og jeg har allerede fått tilbakemeldinger fra mange som ble sjarmert og liker musikken vår, sier Andreassen til iTromsø.

Tidlig oppe

Men for å komme på lufta på morgenshowet til TV2 må man ofte ofre den gode nattesøvnen.

Bandet på totalt syv stykker måtte møte på lydsjekk allerede klokken 05.00 tirsdag.

– Det var tungt og jeg kjenner jeg er ganske trøtt nå. Men det ga mersmak og nå vil jeg spille mer på TV, sier Andreassen.

«Lasso-pop»

Og kritikerne har vært enige om at debutplaten «The Northern Belle» står til en femmer på terningen. En tilbakemelding Andreassen er svært fornøyd med.

– De har vært kjempegode. I Dagens Næringsliv ble musikken vår kalt «Lasso-pop» og en annen avis kalte oss for «country med Converse», sier vokalisten som ser fram til sommeren som er full av spillejobber.

– Vi skal spille på noen bluegrassfestivaler, Buktafestivalen, en del countryfestivaler, Piknik i parken i Oslo og vi tre jentene i bandet skal spille uten gutta på Mir 11. juni. Men aller først skal vi ha en skikkelig releasekonsert på et nytt utested som heter «Hvaskjer?» i Oslo.