Det er knappe to uker til St. Hans, men allerede er planleggingen av årets julebordsesong i full gang.

Det forteller hotelldirektør Øyvind Alapnes til iTromsø.

– Det stemmer, vi har booket Jørn Hoel, Steinar Albrigtsen og Heidi Solheim til å ha julebordsshow den siste helga i november og den første helga i desember, sier han.

Musikk og mat

Ifølge Alapnes vil musikk og humor stå i høysetet når de tre populære artistene kommer sammen på scenen, men også maten vil spille en viktig rolle.

– Jørn har jo vært veldig engasjert i mat og matopplevelser de siste årene, og harn vil – sammen med vår kjøkkensjef – også ha regien på det som serveres, sier Alapnes.

At Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen er valgt som julebordsartister har sin naturlige forklaring.

– Det er noe folk har etterspurt og noe som folk vil ha. Og de foreslo selv at de skulle ta med seg Heidi Solheim på scenen slik at de blir en trio og får en kvinnelig stemme i tillegg, sier Alapnes.

Gode erfaringer

The Edge startet med julebordsshow i fjor etter at hotellet åpnet, og ifølge Alapnes har tilbakemeldingene fra publikum vært overveldende positive.

– Vi har fått skryt for at vi gjorde et litt annerledes show, et show som var litt mer avslappet og nedtont – og som ikke ga gjestene inntrykk av å være på en julebordmaskin, sier han.

Selv gleder han seg til showet.

– Jeg tror også at folk vil like det de får og at mottakelsen vil være god fra publikum.

I fjor var det Jardar Johansen som serverte showet – i år blir det altså de tre nordnorske artistene Jørn, Steinar og Heidi som skal levere.

– Siste helga før jul blir det imidlertid Dagfinn Lyngbø som blir attraksjonen, sier Alapnes.

JULEARTIST: Heidi Solheim skal synge sammen med Jørn og Steinar på julebordene til The Edge. Foto: Eirik Dahl
SPENT: Øyvind Alapnes gleder seg til julebordsesongen. Foto: Ronald Johansen