De har allerede vært i Tromsø tidligere i år, men The Main Level kommer likevel tilbake for å sjarmere tenåringsjentene i Ishavsbyen.

Torsdag 13. august spiller de på Jekta Storsenter.

– Vi er på en omfattende turne nå hvor Tromsø er en av byene, sier Sander Helmers-Olsen til iTromsø.

Beatles-tilstander

De tre guttene i boybandet fra Bergen har nettopp vært på Norway Cup hvor det oppsto Beatles-tilstander da de opptrådte på fotballturneringens åpningskonsert.

– Det har blitt veldig mye på kort tid for oss. Vi har jobbet hardt og målrettet hele tiden og gitt ut låter som det ser ut som fansen liker, sier Helmers-Olsen, som forteller at bandet hele tiden ønsker å vokse. Neste mål er konserter internasjonalt.

– Vi tenker fremover hele tiden. Vi jobber mot å få konserter internasjonalt i nær fremtid, for vi merker interessen. Det er folk fra både Østerrike, Brasil og Paraguay som har møtt oss på konserter her i Norge. Så interessen er der.

BH i ansiktet

I høst slipper bandet sitt aller første album og det er all grunn til å tro at bergensgutta blir enda mer populære etter dette.

– Det er helt surrealistisk hvor mye populariteten vår har økt. Det har ikke gått helt opp for oss enda.

– På Norway Cup gikk tenåringene helt bananas foran scenekanten. Hva er det drøyeste dere har opplevd?

– Jeg fikk en BH i ansiktet på en konsert. Jeg fikk ikke med meg hvem fra, men det er ganske drøyt, sier Alexander Instøy, som ikke lot seg vippe av pinnen av situasjonen og fullførte konserten uten problemer.

Besøk Gaiden.no for å se hva som rører seg i kultur-Tromsø!

VM i selfies

– Det er mye oppmerksomhet fra fans, men vi har ingenting imot å henge med dem. Om det finnes, så tror jeg lett vi hadde vunnet VM i selfies med tanke på hvor mange vi tar i løpet av turneene våre, sier Helmers-Olsen, som har hørt rykter om at høsten har meldt sin ankomst i Tromsø.

– Sist vi spilte var det rimelig iskaldt og det var vi ikke helt forberedt på. Selv om det er sommerlig fortsatt tar vi ingen sjanser og tar med ekstra klær denne gangen.