16. oktober står Jørgen Nordeng, bedre kjent som «Joddski», foran en utsolgt Isbjørn Scene på Driv. De 150 billettene ble revet vekk raskere enn noen andre artister før han.

– Det er helt sykt. Det er ny rekord på huset, sier Ildri Jørgensen, som er PR- og markedsansvarlig på Studentsamfunnet Driv.

Lenge siden sist

Den store etterspørselen kan skyldes at det er en god stund siden Nordeng har opptrådt i Tromsø. Sist var med Tungtvann på The Edge i vår.

– Han har heller aldri spilt på Driv før. Det virker utvilsomt som at vi har truffet med denne bookinga, sier Jørgensen.

Tidligere i høst kunne også studenthuset registrere at begge konsertene med Kari Bremnes ble utsolgt.

– Det tok to uker, men det er også en annen sjanger på en annen scene og kan egentlig ikke sammenlignes.

Bytter ikke scene

Men selv om Joddski-billettene gikk på rekordtid, er det helt uaktuelt å bytte til en større scene, slik konsertarrangørene gjorde med Sondre Justad-konserten.

– Vi gikk tidlig ut med at vi ikke blir å flytte konserten til Joddski. For det første har vi allerede et arrangement i storsalen, og for det andre er det et ønske fra artisten om å ha det intimt, sier Jørgensen.

Nordeng er for tiden aktuell med singelen «Bjørn Sundquist» og albumet «Bygdedyret», som har release i starten av oktober.

Ekstrakonsert på nyåret

Derimot har Driv jobbet på spreng for å få til en ordning, slik at flest mulig får se Joddski. Muligheten kommer på nyåret.

– På grunn av det store etterspørselen etter billetter har vår bookingansvarlig, Robert Dyrnes, jobbet på spreng med å få en ny konsert til våren. Jeg kan bekrefte at det blir en ny konsert lørdag 23. april på SNN-Scenen med en kapasitet på 800 stykker. Dette blir tøft! sier Jørgensen.