ht.no"/>

Tegnet seg til New York

Marit Victoria Wulff Andreassen fra Kasfjord i Harstad har fått et reisestipend på kr 15.000 til et planlagt studieopphold i New York.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Det er fylkesråd for kultur og helse, Synnøve Søndergaard som står for tildelinga.

Fylkesråden har gjort billedkunsten til et prioritert kulturfelt i Troms. Denne gang er det en av fylkets unge kunstnere som blir en del av denne satsingen.

Wullf Andreassen er invitert til The Drawing Centre i New York i forbindelse med at hun er blitt antatt i deres arkiv, skriver Troms fylkeskommune i ei pressemelding.

The Drawing Centre, forbund, arkiv og galleri for tegnere, kan best sammenlignes med Tegnerforbundet i Norge.

Wullf Andreassen er invitert for å presentere egne kunstverk, men reisen skal også inkludere et studieopphold i New York.

- Her vil hun kunne møte et stort tegnermiljø, få mulighet til å introduseres for et nytt marked, og ikke minst vil hun kunne oppsøke interessante scener hva angår hennes tematiske fokus, skriver fylkeskommunen.

11. november åpner Wullf Andreassen salgsutstilling ved Tegnerforbundet i Oslo.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: