I dag ble det klart at det er Margaret Berger (28) som blir den første som stepper inn når Tone Damli Aaberge  går inn i svangerskapspermisjon. Det melder TV2 på sine hjemmesider.

– Jeg har hatt veldig lyst til å få med meg så mye som mulig av auditionrundene, men nå begynner det sakte men sikkert å nærme seg termin, og da må jeg lytte til kroppen og la den bestemme. Så er jeg tilbake igjen i dommerstolen så snart jeg føler meg klar igjen etter fødselen, sier Damli Aaberge til tv2.no.

Margaret Berger fikk selv sitt artistgjennombrudd gjennom «Idol» for ti år siden.

– Jeg synes at det er veldig gøy å få lov til å gå litt tilbake i historien, og kanskje få muligheten til å være med å finne noen virkelig unike talenter. Så er det veldig fint å kunne gi tilbake til «Idol» også – etter alt det jeg har fått ut av «Idol». Det skal bli utrolig stas å få lov til å gjøre noe for andre sånn som andre tidligere gjorde for meg. Anneli Drecker var dommer da jeg var med i 2004, og hun ga meg veldig mye underveis. Tanken på at jeg nå kanskje kan få gi noe til nye deltakere, er veldig fin, sier Berger til tv2.no.

JURYEN: Idol-juryen for 2014. Fra venstre: Kurt Nilsen, Gunnar Greve, Stian Blipp, Tone Damli Aaberge og Esben Selvig. Foto: BJØRN WAD/TV 2