– Det blir jo kun en sang vi spiller, så det blir jo litt annerledes enn en vanlig konsert. Man rekker liksom akkurat å komme i gang, og får bare lyst til å spille mer, sier vokalist Kjetil Holmstad-Solberg i Violet Road.

Les også: Disse artistene kommer til Tromsø

Sommertid

Bandet er booket til VG-lista i Tromsø på onsdag, og ser fram til å møte hjemmepublikum på Prostneset.

– Jeg registrerer at værmeldingen har snudd, og at det nå meldes sol og fint vær. Jeg håper folk hører på ordføreren og kommer, slik at vi får flere tilhørere i Tromsø enn i Bodø, sier Holmstad-Solberg

Da iTromsø ringte, satt karene i sola på Aker Brygge i forkant av gårsdagens opptreden på TV2s Sommertid. Late dager er imidlertid ikke noe Violet Road har hatt for mange av i sommer.

– Til nå har vi gjort 11 festivaler og har 13 igjen. Så travelt har det definitivt vært. Tirsdag får vi en fridag i Tromsø før VG-lista. Da skal vi kose oss i sola, sier vokalisten.

Les også: Stor misnøye med artistene til VG-lista

Bra selskap

Blant artistene som Violet Road får følge av på scenen, er Kim Cesarion, Silya, Sval, Sandra Lyng Haugen, OnkelP og de fjerne slektningene, Margareth Berger, The Wolves, Anders Nilsen og Omer Bhatti.

Violet Road er fornøyd med bookingen, og har både sett og hørt flere av de andre artistene før.

– Silya så vi i Drøbak for noen uker siden. Hun er helt fantastisk – et fyrverkeri på scenen. Sval er ung, men lovende, og Kim Cesarion er jo stor. Det er kult at de har fått han oppover, sier Solberg.

I forkant av showet uttrykte mange misnøye med bookingen til showet på Facebook. Klagene gikk på at artistene ikke var gode, eller kjente nok.

Violet Road synes overhodet ikke det er noen grunn til å være skuffet.

– Det er ikke bare å knipse i fingrene å få hvem man måtte ønske. Vi har selv lagt opp et program der vi har sagt ja til noen og nei til andre. De har fått masse kule artister til Tromsø, og jeg synes folk skal bruke denne muligheten til å få showet tilbake til Tromsø. Får man ikke akkurat den artisten man ønsker seg i år, så får man det kanskje til neste år, sier Solberg.

Les også: Full yatzy for Violet Road

STOR: Kim Cesarion har hatt en monsterhit med ”Undressed”. Nå er han klar for VG-lista.