VG-lista hadde samlet et solid stjernelag på Prostneset, der artister som Kim Cesarion, Omer Bhatti, The Wolves, Sandra Lyng, Onkl P & De Fjerne slektningene, Margaret Berger, Violet Road og Silya trakk rundt 6.000 Tromsøværinger til scenen.

– Jeg gjorde VG-lista i Oslo først, og det er jo klart at det er mye større, men det er bra trykk og mye folk her, sier Kim Cesarion.

Svensken har i vår hatt en monsterhit med ”Undressed”, og den forføreriske låta har blitt mye spilt på norsk radio. Men selv har Cesarion ingen spesiell i tankene når han fremfører den.

– Nei, det er faktisk ingen spesiell, verken da vi skrev låten eller når jeg synger den. Men vi får se om det kanskje dukker opp noen jeg kan tenke på etterhvert, sier han lurt.

Les også: Vil ha noen å kle av

Farlig midnattsol

Silya, kjent fra Stjernekamp på TV2, syntes det var deilig å avkjøle seg litt etter hete dager i Oslo, men frykter at døgnrytmen ryker i Tromsø.

– Det blir jo ikke mørkt! Det er veldig gøy, men også litt farlig. For man vil jo ikke gå å legge seg, sier hun.

Stjernekampvinneren røper også at hun har et godt øye til karene i Violet Road, som hun hatt møtt flere ganger før.

– De er veldig søte. Jeg synes de er så fine! God stil, bra band og hyggelige karer, er dommen fra Silya.

Les også: Silya vet hvor det er nachspiel

Hyllet musikervenn

Violet Road hadde gledet seg til å spille i hjembyen, og stilte som vanlig mannsterke på scenen. Bandet har hatt tunge dager etter at de fikk beskjeden om at musikerkompisen Morten Rydland Høyning mistet livet på tragisk vis i en MC-ulykke mandag. På scenen hyllet de Høyning med sørgebånd og låten ”Face of the moon”

– Det beste vi kan gjøre er å synge så høyt vi kan. Morten - denne er til deg, sa vokalist Kjetil Holmstad-Solberg fra scenen.

En annen som trives i Tromsø er Sandra Lyng. Hun elsker å spille i byen, og hadde gledet seg til å innta scenen.

– Det å stå her på scenen og lukte sjøen, se fjellene med snø på i bakgrunnen - det blir ikke bedre, sier Lyng.

Les også: Derfor skal Sandra på Rorbua