Linda Gail Lewis gjester scenen sammen med Annie Marie Dolan, og de skal underholde med rock'n'roll, blues og country på KAIA i kveld. Med seg på scenen har de Kim Karlsen på trommer, Ida Karoline Nordgård på bass og Rune Bræck på gitar.

Les også: Vil nå de unge

Gjensyn

Det blir et gjensyn med Tromsø for Gail Lewis' del. Hun har besøkt byen flere ganger, og var sist å se her sammen med den kanskje mer kjente broren, Jerry Lee Lewis, på Døgnvill-festivalen i 2013. Hun har tidligere også spilt konserter på Sommarøy og hatt konserter med Tromsø sangforening.

Den gang skrev vår anmelder i svært positive ordelag om den amerikanske artisten, som fikk mye spilletid da Lee Lewis gjestet Tromsø i fjor:

"Men gud bedre, vi fikk jo søsteren hans, Linda Gail Lewis i stedet. Hun og den pene datteren prøvde alt de kunne for å skape liv blant publikum og forsøket var vellykket. Publikum svingte seg rundt mens Gail Lewis løftet det ene benet foran tangentene av ren spilleglede, så iherdig at hun nesten ramlet av pianokrakken."

Det er med andre ord duket for en aften med høyt tempo og mye spilleglede, for ikke å snakke om god gammeldags rock'n'roll når Linda Gail Lewis går på scenen i kveld klokken 22.

Les også: Her er byens luksussuiter