RIKKE LANGE"/>

Vant spillejobb

Ingen enkel jobb for Bukta å plukke ut tre vinnere som skal spille på sommerens festival.

Foto: Ida Ramberg

buktafestivalen

Med 61 demoer levert og skyhøyt nivå, var det ingen enkel jobb for Bukta å plukke ut tre vinnere som skal spille på sommerens festival.

Men i kveld ble det klart at Peter Estdahl fra Tromsø, Jack Stillwater fra Dyrøy og Mara And The Inner Strangeness fra Nordreisa/Kåfjord/Tromsø har vunnet spillejobb på Buktafestivalen.

Rekordmange bidrag

Buktafestivalen fortsetter sitt samarbeid med Gramo for fjerde året, og årets demokonkurranse «Vinn en spillejobb på Bukta» har medført rekordmange bidrag. Blant de 61 demoene som er sendt inn, plukket en jury bestående av representanter fra Bukta-staben og Gramo plukket ut de tre heldige vinnerne.

De vil få spilletid under Buktafestivalens kveldsprogram i sommer i Paradisbukta eller Little Henrik alt etter hva som passer best.

Les mer om saken i onsdagens papirutgave av iTromsø!iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

buktafestivalen