For harstadværingen, som er kjent fra TV2-programmet ”The Voice”, fikk for alvor vist hvorfor han har sjarmert så mange med sine falsett-kunster.

”Kjenne dokker at rusen våkne igjen?” spør han fra scenekanten, hvor han referer til låten ”Rusen våkner igjen”. Det er koselig, det er varmt, men dessverre helt uten sjel.

LES ANMELDELSEN AV ROBAAT!

Dyktige musikere

Hvor er nærheten, det skjøre og den folkekjære singer/songwriteren vi kjenner? Konserten kan nesten gi assosiasjoner til når Bob Dylan gikk elektrisk med et sjeleløst backingband på Newport Folk Festival i 1965.

Heldigvis er Kristensens band dyktige musikere, som står for litt trøkk og originalitet i lydbildet. Tekstene er gode og konserten har sine høydepunkter.

I motsetning til låtene artisten har på digitale strømtjenester, fremstår han nemlig nå mer som en dårlig kryssning mellom Kråkesølv og Halvdan Sivertsen. Den mørke og sjelfulle gitarsoloen, sammen med en forsiktig trompet fra synthisten, gir meg assosiasjoner til ”Nordafør Vårvise”, men misforstå meg rett – det er når Kristensen tar ned tempoet og kvitter seg med bassisten på scenen at det blir interessant.

Gjemmer seg

Publikum inviteres inn i varmen og praten blant tromsøværingene stilner.

Dessverre er det derimot lite prat på landsdelsmusikeren, som nærmest gjemmer seg bak den lille mikrofonen sin. Resten av bandet står også som stive stokker og lar heller strobelysene vekke publikum.

Det er mye potensial i Kristensen, men han må finne ut hva som funker best på scenen. Dette ble for upersonlig og heller god bakgrunnsmusikk for øl-tørste tromsøværinger, som mest sannsynlig savnet akustiske Kristian.