Anneli Drecker fra Tromsø deltar i neste års versjon av suksessprogrammet "Hver gang vi møtes" på TV2.

Hun er kjent fra gruppa Bel Canto. I tillegg har hun vært dommer i talentprogrammet "Idol" på TV2, og deltaker i fjorårets sesong av "Stjernekamp" på NRK.

– Vi var en veldig bra, sammensveisa gjeng. Alle slapp til, og fra dag én satt latteren løst. Å være med på ”Hver gang vi møtes” har vært som å være på leirskole med en masse bestekamerater. Alle ga så mye av seg selv og var positivt innstilt. Vi var blitt advart på forhånd om at det kom til å bli tøffe og lange dager, og det ble det, sier Drecker.

Les mer: Anneli Drecker i TV-suksess.

Dette blir den tredje sesongen av programmet, og sammen med Drecker deltar også Lars Lillo-Stenberg, Alexander Rybak, Samsaya, Simone Eriksrud, Øyvind "Elg" Elgenes og Sigvart Dagsland.

Rørt

Denne uka slapp TV2 de første klippene fra neste års sesong, og det er tydelig at artistene også i år lar seg røre av låthyllestene.

Flere tar til tårer i klippene, når låtene deres blir tolket. I klippet over spiller Lars Lillo-Stenberg sin versjon av Bel Cantos "Rumours" og Alexander Rybak spiller sin versjon av D'Sounds (Simone Eriksruds band) "Smooth Escape".

– Jeg hadde grudd meg litt til å se låtene mine på en ny måte, men jeg satt jo bare der og koste meg gjennom alle. Det føltes som en god gammeldags julaften, der noen har brukt lang tid på julegaven til deg. Alle hadde lagt inn masse arbeid i låtene. Og det kom selvfølgelig noen tårer på en av låtene. Men hvilken er en hemmelighet!

Les mer: Rørt til tårer av Paus.

Nord-Norge

Anneli Drecker setter stor pris på vennskapene som ble knyttet gjennom programmet.

– Det er gøy å oppdage at man har mye til felles med de andre artistene. Jeg la meg med et smil og våknet med et smil, og følte meg veldig privilegert.

På toppen av det hele blir man servert veldig bra musikk og veldig god mat. Det var som julaften hver dag. Men samtidig var det tøft og krevende også, vi holdt på i 10 dager, sier hun.

Anneli Drecker er langt fra den første nordnorske musikeren som deltar i programmet.

I andre sesong deltok musiker Lene Marlin fra Tromsø, og i første sesong var det Halvdan Sivertsen fra Bodø som representerte Nord-Norge.

Programkonseptet går ut på at syv kjente, norske musikere møtes og tolker hverandres låter.

Les mer: Utelukker ikke Tromsø-artister.

Anneli Drecker er kjent fra gruppa Bel Canto. Foto: Knut Jenssen