I fjerde sesong kan publikum følge politiet i deres daglige arbeid gjennom dokumentarserien "Nattpratruljen" på MAX.

Også i den kommende sesongen har filmteamet vært innom Tromsø, og i serien følger vi politibetjentene Ilja, Siri og Jørgen gjennom nattskift på jobb.

Les også: Nattpatruljen skal til Tromsø igjen.

På jobb

Programmet går ut på å følge politipatruljer i flere av Norges byer på jobb, og å på den måten formidle arbeidshverdagen deres.

Ifølge SBS Discovery, som består av TVNorge, MAX, FEM, VOX, TLC og Discovery Channel, ser 450.000 "Nattpatruljen" hver uke.

Les også: Fyll, tyveri og narkotikabråk.

– I Nattpatruljen får vi lov til å være flue på veggen på en av Norges mest spennende arbeidsplasser. Jeg tror seerne blir imponert og litt sjarmert over hvordan representantene for ordensmakten takler både dramatiske og humoristiske hendelser, sier Vegard Nøss, programsjef for MAX, i en pressemelding.

Flere byer

I tillegg til Tromsø skal man i høstens sesong innom Follo, Haugesund, Arendal, Trondheim og Ålesund. Sesongpremieren er på mandag.

I forkant av tredje sesongen uttalte politibetjent Jørgen Ahlquist til iTromsø at han syntes det var helt i orden å ha et kamerateam på slep.

– Jeg synes det gikk veldig bra. De var ikke i veien for oss. Vi glemte fort at de var der når vi hadde noe å gjøre, sa han.

Han sa også at han syntes det er positivt at arbeidshverdagen til politiet blir belyst gjennom TV-programmet.

– Alt som kan fortelle folk hvordan vi jobber og utfører arbeidet vårt er positivt. Vi har ingenting å skjule, så for oss er ikke dette noe uheldig. Mange folk har jo en mening om politiet og hvordan vi utfører vår jobb. Nå får jo folk se hvordan vi gjør jobben, sa Ahlquist.