Fra før er Casa Murilo, Jarle Bernhoft og Jaa9 & OnklP booket til studentfestivalen, som arrangeres 17. til 28. februar.

– Vi ønsket å dekke flere sjangre enn bare rock da vi skulle sette opp konsertprogrammet, forteller konsertansvarlig Thomas Norbye Olsen.

– Todd Terje er dessuten et av de største navnene innen norsk musikk for tiden, legger han til.

Todd Terje heter egentlig Terje Olsen og ga i fjor ut debutalbumet «It's album time», på tross av at han har vært aktiv innen musikk i en årrekke.

Les også: Jaa9 & OnklP til StudentUka.

Pakke

Todd Terje skal blant annet spille på den svære, amerikanske festivalen Coachella.

– Vi hadde nok litt flaks når vi fikk booket han. Vi la inn bud allerede i oktober, og hadde vi vært seinere ute, hadde vi nok ikke fått det til, mener Norbye Olsen.

Både han og booking-partner Eir Nilsen var sikre på hvem de ønsket skulle spille samme kveld som Todd Terje.

– Det var ingen tvil. Vi ønsket å få med oss F.A.C.E.! Vi ønsket denne pakken, sier Nilsen, som videre forteller at de allerede hadde hatt F.A.C.E. i tankene da de bestemte seg for å satse på en kveld med elektronisk musikk.

Tromsøbandet F.A.C.E. består av Per Kristian Trollvik, Øivind Sjøvoll og Paulo Velasquez.

– Dette blir en travel vår for oss, med flere singelslipp, og det blir fint for oss å få prøvd ut nytt materiale og få kjørt i gang konsertåret, sier Trollvik.

Bandet planlegger plateslipp til høsten, og kommer også til å gjennomgå en navneendring før konserten på StudentUka 21. februar. Ergo kommer bandet til å stå på plakaten under det nye navnet, som snart skal offentliggjøres.

– Vi synes det er superkult å få spille med Todd Terje, sier Trollvik.

Les også: De første artistene er klare.

- Alle liker jo å danse!

Norbye Olsen, Nilsen og presseansvarlig i StudentUka Sandra Charlotte Olsen tror de nye bookingene vil trekke alle mulige slags folk til Driv.

– Vi tenker jo at alle kommer til å få det artig. Det blir klubb på Driv, sier Nilsen.

– Det blir en kveld der man kan danse, og alle liker jo å danse, supplerer Olsen.

Selv om konsertprogrammet er ferdig, har StudentUka ennå litt igjen før det fullstendige programmet for festivalen er klart.

Les også: Framtidens F.A.C.E.

FESTIVAL: Eir Nilsen, Thomas Nordbye Olsen og Sandra Charlotte Olsen fra StudentUka med Per Kristian Trollvik fra F.A.C.E. Foto: Håkon Steinmo