Maria Mena la tidligere i dag ut en noe spesiell e-post fra TV2 til Rune Lem, Menas manager, på Menas Instagramkonto. I e-posten lurer en reporter fra "God kveld Norge" på om han kan lage en sak på kjærlighetsforholdet mellom Lind og Mena. Det hevdes nemlig de to har vært sammen siden slutten av mai, og at dette nærmest har blitt "offentlig kunnskap".

Les også: Espen Lind gjør det godt

Under bildet av e-posten skrev Maria Mena følgende:

Kjære@espenlind_i følge "god kveld norge" så er vi to kjærester. Det er visstnok offentlig kunnskap. Da syns jeg det er rart at jeg ikke visste om dette.. Hvor lenge har du vært kjæresten min egentlig?! Og hvorfor har du ikke sagt noe om dette til meg?!!!! kjære god kveld norge: jeg vet ikke hvem som serverte dere denne løgnen. Men dette er drøyt! Og det er frekt mtp alle involverte!! (Jeg har møtt espen 2ganger.) Ikke hør på sladder! JAja.. Jeg fikk meg ihvertfall en god latter i dag, Så takk!

Det tok ikke lang tid før den påståtte kjæresten repliserte:

Kjære Maria (Mena). Beklager at det kom litt brått på deg at vi er sammen, jeg har bare liksom ikke visst hvordan jeg skulle fortelle det. Som nysingel fyr på over 40 med et begrenset sosialt nedslagsfelt følte jeg at jeg hadde skutt gullfuglen da du og jeg ble sammen for litt siden (God Kveld Norge har ca datoen). Jeg ser nå at jeg kanskje burde informert deg om forholdet vårt, det ble litt dumt at du skulle finne det ut via media. Håper du tilgir det. Men jeg er litt skuffet over at du sier at vi bare har "møttes ca 2 ggr". Du tenker sikkert på da vi møttes på middag med Hanneli og Hans i NYC rundt påske, pluss 17. mai-festen hos Hans i år. Men hva med de 90 sekundene vi snakket sammen, du og jeg (og Tshawe), på Spellemannfesten på Grand Hotel i -08 eller -09? Betydde de sekundene ingenting for deg? Det vi har er vakkert, Maria. La ikke God Kveld Norge eller the haters komme mellom oss. E. PS: Skal jeg ta din reaksjon på sosiale medier som et tegn på at vi IKKE er sammen allikevel? Og hva gjør jeg i så fall med den nye "I HEART MARIA" tattooen jeg fikk på Venice Beach i forrige uke? Den kosta $75 og gjorde ganske så vondt. Litt leit om den nå viser seg å være bortkasta. Kan evt få en coverup, kanskje en raff tribal eller noe sånt.

Les også: Espen Lind er nysingel

Fredrik Furuseth, redaksjonssjef i "God kveld Norge", opplyser at TV2 ikke ønsker å kommentere noen aspekter rundt denne saken.

Det var musikkbloggen 730.no som først fanget opp saken.

Også Espen Lind tok det hele med godt mot.