Det var i januar 2014 Hans Henrik Johansen startet bloggen da han flyttet inn i en ny bolig i Kaldfjord sammen med sin kjæreste. Bloggen hanshenrikshus (ekstern lenke), som inneholder interiørtips, «livsvisdom» og inspirasjonsfoto, har han høstet gode tilbakemeldinger for.

– Få hadde trodd dette

– Jeg kan nevne at kjæresten min hjelper meg en god del med bloggen. Det hele startet som en spøk, men så fikk jeg gode tilbakemeldinger. Dermed har jeg fortsatt med det, sier Johansen.

– Vel å merke, så er det mange som lurer på hva som har skjedd med meg. Det at jeg skulle starte en interiørblogg er få som hadde trodd, legger han til.

Ironisk

Til tross for at han er på ukjent territorium med blogging, forklarer han at det ikke er en tradisjonell blogg.

– Det er en ironisk vri over hele bloggen. Jeg skriver ikke som de tradisjonelle bloggerne og har ingen spesielle mål med skrivingen, sier han.

– Slår et slag for mannlige bloggere

Johansen jobber til daglig som miljøterapeut og forklarer at han ikke er spesielt «handy».

– Jeg kan vel karakterisere meg selv som middels «handy», men slår et slag for mannlige interiørbloggere, sier han.

- Mer vanlig enn man skulle tro

Thomas Moen er bloggekspert i og merkevaresjef i Fanbooster forteller at det ikke er uvanlig med menn som blogger om interiør.

- Jeg kommer på fire personer som blogger om dette. Det er mer vanlig enn man skulle tro, men likevel er det helt klart flest kvinner som skriver om dette, sier han.

Foto: Privat
Foto: Privat