Grunnen til dette er at Robert Wells fikk invitasjon til den største kinesiske TV overføringen med 600 millioner seere som den eneste Skandinav i historien På grunn av denne muligheten var Robert Wells villig til å kjøpe seg ut av kontrakten, og vi hadde da vært nødt til å avlyse konserten, opplyser Vibeke Olsen, salgs- og markedssjef i Nordlysfestivalen.

– Gledelig

Nordlysfestivalen ønsket ikke å forringe sin gode statistikk da festivalen i sin 23-årige historie aldri har vært nødt til å avlyse en konsert så tett opp til festivalstart.

– Vi har jobbet målrettet og løsningsorientert med å finne et alternativ. Det er derfor gledelig for oss at dette kunne la seg løse. Vi er oppmerksom på at det kan skape ulemper for vårt publikum som allerede har kjøpt billett, men vi håper på forståelse for situasjonen. Alternativet var som sagt kansellering, men vi håper at flest mulig likevel får oppleve starten på Robert Wells "Close up Tour", uttaler Vibeke Olsen.

Refunderer

Konserten 4. februar går til samme klokkeslett (kl. 20.00) som den opprinnelig skulle gjort to dager senere, og den holdes på samme sted (Storsalen i Kulturhuset).

De som har billetter til denne konserten, benytter samme billett til konserten torsdag 4. februar. Nordlysfestivalen refunderer billettene for dem som ikke har mulighet til å benytte seg av dem på det nye tidspunktet.

Opptrer p? Nordlysfestivalen 2010 Foto: Pressebilde