Tromsømusikeren var nemlig mer enn gjennomsnittlig engasjert i årets musikkfest i Tromsø.

LES OGSÅ: LES OGSÅ: – Supertakk, gale Tromsø!

Med sentral deltakelse i intet mindre enn fire forskjellige opptredener med fire ulike band, hadde Halvorsen lørdagens fulleste timeplan.

– Det er nesten umulig å velge en favoritt, det var utrolig god stemning på alle konsertene, og jeg sitter igjen med et herlig utbytte av dagen, sier musikeren fornøyd.

SE BILDENE FRA MUSIKKFESTEN HER!

– Hvis jeg er nødt til å velge må det vell bli den siste opptreden med Herrelaus Hund, men jeg stiller virkelig konsertene veldig likt.

– Selv om jeg bare fikk oppleve arrangementet fra scenekanten så fikk jeg en veldig positiv opplevelse av det hele. Det var god stemning på alle konsertene, mye folk og positive tilbakemeldinger. Jeg håper så absolutt at dette er noe byen kan tenke seg å arrangere årlig. Det ville blitt en fantastisk kulturtradisjon.

Halvorsen synes det var utelukkende positivt å ha et tett program.

– Som musiker må man ta alle sjanser man får til å opptre, det er dette vi øver for. Derfor ville det vært tåpelig å si nei til noen av giggene. Det er god trening, men først og fremst er det utrolig gøy. Jo flere, jo bedre, fastslår han.

Musikeren trekker også fram den kulturelle viktigheten slike arrangementer har for folket i byen.

– Med engang det igangsettes arrangementer av denne størrelsen, trekker det folk inn i sosialt samvær. Det er viktig for byen og dens innbyggere. Musikkfesten har et non-profit konsept, noe som betyr at alt er gratis. Det tiltrekker folk som ellers ikke hadde tatt turen til sceneområdene, forklarer Halvorsen.

Musikkfest Tromsø spiller også en viktig rolle for unge musikere i byen.

– Det er viktig for dem å få mulighet for eksponering. De trenger å få testet ut hvordan det er å stå på en scene, og kjenne på positiv og til og med negativ respons fra tilskuere. Selv om sistnevnte selvsagt er sjeldent på slike arrangement. Å spille slike småkonserter er rett og slett svært verdifull erfaring, avslutter han.