Besøkstallene viser publikum lot seg friste av hverdagstabuer og usensurerte tanker, for filmen "Mot naturen" trakk fulle hus i åpningshelgen.

- Vi er veldig glade for at filmen har gått for fulle saler i åpningshelgen. Kinoene følger med, så nå regner vi med at vi får  større saler til neste helg slik at enda flere får muligheten til å se filmen. Tilbakemelding fra publikum er at filmen treffer en nerve hos dem, både med humoren og tematikken, sier produsent Maria Ekerhovd i Mer film i en pressemelding.

Flere tusen

Filmen ble sett av 2896 mennesker i åpningshelgen. Inkludert forhåndsvisninger, er "Mot naturen" etter første kinohelg sett av 4745 publikummere.

- "Mot naturen" sitter som støpt i Oslos kinosaler, og det gleder meg stort at vi må øke kapasiteten fra neste helg av. Dette er en film vårt publikum vil se, og som vil få et langt liv i hovedstaden, sier Christin Berg, programdirektør i Oslo kino.

Strålende kritikker

"Mot naturen" hadde verdenspremiere på filmfestivalen i Toronto og har høstet strålende kritikker både fra internasjonal og norsk presse. Fra iTromsøs anmelder Helge Matland fikk filmen terningkast fem.