VG kunne i forrige uke fortelle hvordan Lene Marlin alene skremte innbruddstyvene bort.

Marlin, Conradi og et vennepar hadde noen feriedager i et leid hus nær parfymebyen Grasse. Huset ligger omgitt av mur i et boligområde med få turister. Conradi og kompisen var borte fra huset, og venninnen var fremdeles innendørs da Marlin gikk ut i hagen. Der møtte hun tre menn maskert med finlandshetter, i ferd med å ta seg inn på soverommet til Marlin.

Conradi (42) bekreftet overfor VG historien rundt sin tøffe kjæreste, men Marlin selv har vært taus til nå.

Mange tanker

Nå letter hun imidlertid på sløret om hva som skjedde. Hun skriver på sin egen Facebook-side at det var «en veldig ubehagelig opplevelse»:

«Har aldri opplevd noe lignende før, å stå ansikt til ansikt med tre sortkledde menn med masker. Først så jeg kun han ene, så han andre og til slutt tredjemann. Heldigvis kom ikke frykten akkurat da», skriver Marlin som legger til at hun ble mer overrasket enn redd der og da.

Hun forklarer at mange tanker raste gjennom hodet.

«Etterpå var jeg bare lettet og glad for at jeg gikk via kjøkkenet og ut, og ikke via soverommet som jeg hadde tenkt. Da hadde jeg nemlig truffet han ene som var på vei inn i rommet», fortsetter popstjernen.

Ble redd senere

Hun mener selv at det at hun ikke viste frykt, var det som fikk tyvene til å ta bena fatt. Marlin sto bare med armene rett ned og stirret på dem. Da løp de uinviterte gjestene bort i stor fart.

Først etter at politiet hadde avhørt dem om hendelsen, kjente Marlin på nervene.

«Da var det bra kjøleskapet var fylt opp med noe sterkere enn brus», skriver Marlin.

Marlin er åpenhjertig på Facebook - når hun først skriver der. Nylig brettet hun ut for offentligheten hvor stort det var å få et personlig møte med Mick Jagger da Rolling Stones i forrige uke besøkte Oslo.