Bandet, castingagent Nina Erdahl og regissør Carl Christian Lein Størmer, har nemlig fått med seg 22 seniordansere, som sammen er stjernene i videoen og danser seg gjennom låta.

– Låta vi lager video til er «Daydreamer», som vil være den første singelen fra plata vår som kommer til neste år, forklarer vokalist Mats Devik.

Les også: Går inn i studiohulen.

Seniordans

Ideen til «dansevideoen» kom fra regissøren selv.

– Ideen til videoen er vel så enkel som den kan bli. Jeg fikk høre at det var et dansemiljø i byen, syntes det hørtes utrolig kult ut. Guttene sendte meg låta, og så var det et eller annet med teksten og feelen i låta som...

– Som fikk deg til å tenke på seniordans?

– Jess!

– Låta handler om tidløse emner som dagdrømming og forelskelse, og dette er jo ting man opplever også i eldre alder. Det var nok litt av det Carl ville få frem i videoen. Den ideen i kombinasjon med låta blir et spennende uttrykk, sier Devik.

Les også: "Evighetsprosjektet" blir åpningsfilm.

– Ingen tupeer lettet

Under innspillingen brukte Størmer blant annet en drone.

– Det var lufttrykk over hodene våre og serviettene fløy og lysene slukket, forteller danserne Anne Warvik Pettersen, Elisabeth Larsen og Astrid Sansaa etter innspilling.

– Men ingen tupeer lettet, flirer de.

Danserne kommer fra BUL Tromsø, Tromsø Seniordans og fra Erdahls eget castingbyrå.

– Vi har hatt det gøy og vi har danset. Vi danset det vi ville, forteller damene, som sammen med de andre danserne holdt ut i over to timer med dansing og innspilling.

– Vi tok et par kaffepauser, men det var mest fordi vi trengte en pause, forteller Størmer.

– Dette er spreke folk!

Les også: En reise i tid med sang og historier.

STJERNER: Stjernene i Cazadores' nye video er Elisabeth Larsen, Svein P. Pettersen, Anne Warvik Pettersen, Astrid Sandaa og 18 andre seniordansere. Her med regissør Carl Christian lein Størmer, castingansvarlig Nina Erdahl og vokalist Mats Devik.