Vakkert og vemodig for både barn og voksne

Hanne Larsen fortsetter å imponere.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Den unge Tromsø-regissøren Hanne Larsen (30) mottok Amanda for sin forrige kortfilm, «Varde», en kortfilm som også har vunnet priser i utlandet.

Tross sin unge alder har hun allerede rukket å være med på flere store norske filmer i tillegg til sine egne, blant disse kan nevnes «Salmer Fra Kjøkkenet», «Pitbull-Terje» og «Vinterland». Larsen deltar med to kortfilmer under årets filmfestival, «Varde» og hennes nye film «Lille Frø», som har Norgespremière under TIFF.

Lille Frø er en sjarmerende liten jente på 6 år med en velutviklet barnefantasi. Da foreldrene er mye bortreist blir hun ofte passet på av bestemor. Bestemor har beholdt sin barnlige fantasi, og sammen med Lille Frø skaper hun historier om blant annet pirater og prinsesser – historier der Lille Frø har hovedrollen og lekene hennes tar del. En dag våkner ikke bestemor om morgenen og Lille Frø bestemmer seg for å ta på seg bestemorens rolle som historieforteller.

Hanne Larsen er utvilsomt et stort talent, og med «Lille Frø» beviser hun nok en gang at hun er i stand til å sette seg inn i barnets verden med varsomhet og innsikt. «Lille Frø» har blitt en visuelt vakker liten film med stor detaljrikdom og fantasifullhet som fungerer på flere nivåer. Dette er en hyllest til fantasien som både barn og voksne vil ha stor glede av å se.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.